Klubmodul henter siden
Samtykke til deltagelse i reklamevideo
Opret en profil eller log ind
Kære forældre og udøvere (over 18 år)

Til brug for profilering af Aarhus Tigers Cheerleaders har vores træner Dinah Lin Pedersen lavet en reklame video.

Videoen viser cheerleading i Aarhus Tigers Cheerleaders og er lavet på baggrund af en række situationsbilleder taget i forbindelse med træninger og stævner.
I videoen indgår der mere end 50 udøvere på tværs af klubbens forskellige hold.
Blandt disse udøvere er dit barn (Under 18 år)/du en del af materialet.

Aarhus Tigers Cheerleaders ønsker at bruge videoen til at promovere klubben og cheerleading generelt, og vil blandt andet blive brugt til at skabe øget opmærksomhed omkring cheerleading for at tiltrække nye udøvere til klubben. Videoen vil også blive brugt til generel promovering af klubben, enkelte hold, stævner, arrangementer og events.

I henhold til persondataforordningen har vi brug for forældrenes (for udøvere under 18 år) eller dit samtykke (Udovere over 18 år) til, at klubben kan offentliggøre provomotionsvideoen.

Vi ønsker derfor samtykke til, at Aarhus Tigers Cheerleaders må offentliggøre videoen indeholdende billeder af dig (over 18 år) dit barn (Under 18 år).
Forældre til udøvere over 18 år skal ikke besvare samtykke. Dette skal gøres af den enkelte udøver som myndig person.

Videoen vil blive offentliggøres på forskellige medieplatforme, som klubbens hjemmeside, Facebookside, Instragram og Youtube.

Samtykket er tids-ubestemt, men det kan til enhver tid tilbagekaldes ved henvendelse eller meddelelse til ledelsen i Aarhus Tigers Cheerleaders.
I foreningens privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan foreningen behandler personoplysninger på dit barn/dig, dine/dit barns rettigheder og hvordan samtykket kan tilbagekaldes.

Da videoen offentliggøres på sociale medier, skal det gøres opmærksom på, at video kan være delt, downloaded og kopieret i et omfang, der umuliggør sletning af videoen.

Hvis du/I ønsker at se videoen, inden samtykke meddeles, tilbyder Aarhus Tigers Cheerleaders at vise videoen i forbindelse med nytårskuren 19. januar 2019.
Er der ikke mulighed for at deltage i nytårskuren, kan videoen ses ved henvendelse til ledelsen. Henvendelse sker ved at besvare denne mail.

Hvis man ikke ønsker at meddele samtykke, vil videoen blive redigeret, så din barn/du ikke vil være i videoen.


Med venlig hilsen
Aarhus Tigers Cheerleaders
Cheerledelsen 
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
05.02.2019
Tidspunkt
09.01.2019 kl. 11.00 - 05.02.2019 kl. 23.30
Sted
Samtykke til deltagelse i ATC reklame video*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'