Hvad er en opvisning/arrangement?

 

Aarhus Tigers Cheerleaders får mange henvendelser med ønske om, at et hold eller en gruppe af udøvere vil komme til en begivenhed eller arrangement og lave et cheerleading-show. Henvendelserne kommer til klubben direkte eller gennem udøvere eller forældre. Det kan være opvisninger til firmaarrangementer, håndbold-/basketballkampe samt events i Aarhus og omegn, og det kan være i forbindelse med, at en udøver konfirmeres (de såkaldte konfirmations-cheer).

 

Har du ønske om en opvisning/arrangement?

Hvis du eller din virksomhed gerne vil have en opvisning eller cheerleaders til dit arrangement, må du endelig skrive til info@tigerscheer.dk. Så tager vi en snak om mulighederne!

 

Vi prioriterer opvisninger og arrangementer, der enten promoverer klubben eller cheerleading som sportsgren eller som bidrager økonomiske til klubbens drift. 

 

Vi kan både lave mindre shows, enkelte sekvenser eller understøtte en særlig begivenhed, f.eks. præmieoverrækkelse eller løbsstart. Afhængigt af hvilke opvisning vi skal lave, vil der være nogle krav til rammerne, blandt andet af sikkerhedsmæssige årsager. F.eks. skal der til en opvisning indendørs være højt til loftet. Har lokalerne ikke sådanne faciliteter, og opvisningen skal foregå udendørs, kan dårligt vejr desværre kræve, at opvisningen bliver aflyst. Udøvernes sikkerhed er første prioritet.

 

Fælles for vores opvisninger og arrangementer er, at de foregår i klubbens udstyr/uniformer. 

 

Hvis klubben får en indtægt fra opvisningen eller arrangementet, overføres beløbet til klubbens konto. Beløbet mærkes af afsender, så kassereren tydeligt kan se hvilket hold/opvisning pengene kommer fra. Indtægterne indgår i klubbens samlede drift. Klubbens ledelse kan anvende indtægterne til aktiviteter og udgifter, der kommer i løbet af regnskabsåret. Ønskes indtægt anvendt til et specifikt arrangement, kan det kun ske efter aftale med ledelsen. Det kan f.eks. være i forbindelse med indtjening til fælles arrangementer og ture/stævner. 

 

Særligt om konfirmations-cheer

Når en udøver skal konfirmeres, kan forældrene bestille en lille opvisning til konfirmationsfesten. En opvisning udføres af en gruppe på fire cheerleaders (en flyer, to baser og en backspot).

 

Gruppen laver opvisningen i holdets uniform, og kommer til konfirmationsfesten på et tidspunkt, som forældrene aftaler med holdets ansvarlige cheermum for konfirmations-cheer. En opvisning tager omkring 5 minutter, og efterfølgende kan der tages billeder af konfirmanden sammen med veninderne i opvisningsgruppen. Det er en unik chance for at vise cheersporten til venner, familie og bekendte. Prisen for en opvisning er 500 kr.

 

Konfirmationsperioden er kortvarig men hektisk. Der er oftest sammenfald med mange konfirmationer samme dag, og det kræver en stor del koordinering med at finde udøvere, der kan lave opvisningen, træne ekstra, og blive transporteret. Ønsker forældre en opvisning, meddeles det til holdets træner så tidligt som muligt og gerne mindst 4 uger inden konfirmationsfesten.