Julecup

Julecup er en konkurrence, som hver år afholdes i Danmark i midten af eller slutningen af november. Denne konkurrence strækker sig over en enkelt dag og er åben for alle aldersgrupper. Til Julecup må hold fra udlandet også gerne stille op, og der tilbydes som noget særligt til denne konkurrence også Partner Stunt og Group Stunt, som ellers er afskaffet til Danmarksmesterskabet.

 

Springcup

Springcup er en konkurrence, der afholdes en gang om året i Danmark i marts måned. Denne konkurrence strækker sig over en enkelt dag og er åben for alle aldersgrupper. Som til Julecup må hold fra udlandet også gerne stille op, og der tilbydes som noget særligt til denne konkurrence også Partner Stunt og Group Stunt, som ellers er afskaffet til Danmarksmesterskabet.

 

Danmarksmesterskaberne (DM)

Danmarksmesterskaberne er en national konkurrence, hvor hold fra hele Danmark dyster mod hinanden om at erobre/forsvare titlen som danmarksmester. Konkurrencen afholdes hvert år i maj måned, og den strækker sig over en enkelt dag. Til DM er det udelukkende nationale hold/klubber, der må stille op. Dette for at vurdere hvem der på landsplan er bedst i de forskellige kategorier. De, som vinder 1. og 2. pladsen i Senior (level 6), Junior (level 5) eller Youth (level 4)-kategorierne kvalificerer sig til Europamesterskaberne. Europamesterskaberne afholdes senere på året.

 

Europamesterskaberne (EM)

Europamesterskaberne er en konkurrence mellem to kvalificerede hold fra alle de europæiske lande, som ønsker at deltage. EM afholdes en gang om året over en hel weekend – fredag til søndag, hvor der er finaledag om søndagen. De forskellige EM-nationer skiftes til at være værter for konkurrencen.

 

Worlds / Verdensmesterskab (VM)

Worlds er verdensmesterskaberne i cheerleading indenfor klubhold, og det som kaldes Allstar Cheerleading. Her kan seniorklubhold fra hele verden stille op og dyste mod hinanden i de forskellige kategorier, som konkurrencen tilbyder.

 

VM er Verdensmesterskaberne for landshold, hvor alle nationer kan komme og dyste som landshold mod resten af verdens landshold. Et landshold kan bestå af individuelle udøvere fra hele nationen, som er blevet udtaget til holdet ved try out. Det kan også være et klubhold, som af sit eget land har fået tilladelse til at stille op som landshold. Begge konkurrencer afholdes hvert år i forlængelse af hinanden i Orlando, Florida i slutningen af april. 

 

Elite Cheerleading Championship (ECC), Moviepark

ECC er Europas største cheerleading event/konkurrence, som afholdes af Varsity i Moviepark, Tyskland. I denne konkurrence kan alle klubhold fra hele Europa stille op, og de tilbyder konkurrence for alle aldersgrupper og mange forskellige levels. Konkurrencen afholdes hvert år i pinsen fra lørdag til mandag.

 

Nordic All Level Championship (NALC)

NALC er en ny konkurrence, som startede i 2018. Denne konkurrence afholdes af Varsity Europe og er en konkurrence for alle nordiske klubhold. Konkurrencen tilbyder konkurrence for alle aldersgrupper samt alle levels indenfor alle aldersgrupper. Konkurrencen afholdes i Göteborg, som afholdes i den sidste weekend i november/første weekend i december.