Fritidspas
Hvad er et fritidspas?

Et fritidspas er et gavekort fra Aarhus kommune på 1.000 kr. til at betale kontingent i en forening, hvor dit barn gerne vil være medlem.

Med et fritidspas kan børn og unge fra økonomiske trængte familier få lige mulighed for at deltage aktivt i foreningslivet.

Fritidspasset kan bruges til mange forskellige foreningsaktiviteter. Det kan være ved tilmelding til Cheerleading, svømning, fodbold, sang og musik, spejder, karate, eller noget helt andet.

Tilbuddet gælder ikke ved private fritidsudbydere som Fitness.dk og visse danse- og rideskoler.

Hvis du har modtaget fritidspas til ét eller flere af dine børn, men har andre børn i alderen 3-17 år, så kontakt Sport & Fritid for at få udstedt nye fritidspas.

Har du spørgsmål til fritidspasset kan du skrive til Sport & Fritid på fritidspas@mkb.aarhus.dk eller kontakte dem på telefon 89 40 48 26.

Hvem kan få et fritidspas?

For at få et fritidspas må husstandens samlede indtægter ikke overstige 192.714 kr. om året. Det svarer til 90 % økonomisk friplads i et pasnings- eller fritidstilbud. Som tommelfingerregel er fritidspasordningen primært til enlige forsørgere.

De præcise rammer for tildeling af fritidspas kan ses på: 
https://aarhus.dk/borger/kultur-natur-og-idraet/foreninger-og-fritidsliv/fritidspas/  

 Hvordan får man et fritidspas?

1.

Ring til Sport & Fritid på tlf. 89 40 48 26 og opgiv dit eget eller dit barns CPR-nummer, eller 

2.

Skriv til Malene Bønlykke Riis i Sport & Fritid på fritidspas@mkb.aarhus.dk og oplys dit eget eller dit barns CPR-nummer, eller 

3.

Besøg Sport & Fritid i N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C, og oplys dit eget eller dit barns CPR-nummer.

Hvis Sport & Fritid vurderer, at barnet kan få et fritidspas, får de det tilsendt med posten. Hvis du besøger Sport & Fritid, kan du få det i hånden med det samme.

OBS: Hvis du har modtaget et fritidspas til ét af dine børn, kan du også få det til dine andre børn i alderen 3 til 17 år.
I så fald kontaktes Sport & Fritid som beskrevet ovenfor.

Sådan bruger jeg mit fritidspas hos Aarhus Tigers Cheerleaders

1.

Du kontakter klubbens kasserer, Birgitte Vallentin Andersen på enten mail kasserer@tigerscheer.dk eller på mobil 2712 2021, og aftaler hvor fritidspasset skal sendes til eller afleveres, eller

2.

Du kan sende fritidspasset til Birgitte Vallentin Andersen, Fasanvej 3, 8464 Galten, eller

3.

Du kan aflevere fritidspasset til træneren på holdet

HUSK sammen med fritidspasset at vedlægge oplysning om hvilket hold tilmeldingen drejer sig om, samt e-mail og telefonnummer, hvis vi har brug for at kontakte dig.

Du skal også skrive, om vi blot skal beholde fritidspasset, eller om du vil have det tilbage for hver gang, at vi har trukket et beløb på det. Vi vil selvfølgelig løbende holde jer orienteret om, hvor meget der er tilbage på fritidspasset.