Info
Senior er for udøvere i aldersgruppen 15+ år - født 2005+. Du kan læse mere om vores hold nedenfor.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(110) Senior Cheerleading
Tid/Sted
Mandag 19:00-21:00 Viby Skole (Hverdage), Sportssal Onsdag 19:00-21:00 Viby Skole (Hverdage), Sportssal Søndag 19:00-21:00 Viby Skole (Weekend), Sportssal
Træner: Carina Castro / Christina Gaarde /
Betalingsplan
4 x årligt
Kort beskrivelse
Tigers Unique er klubbens Senior Elite hold (level 6) i aldersgruppen 15 år og op. Holdet er et konkurrencehold, og holdet er lukket, da det er sat fra sæsonstart. Holdet træner fast 2 gange om ugen samt ekstratræninger i løbet af sæsonen. Til træning er der fokus på højt niveau og positiv indstilling til udfordringer. Der forventes seriøsitet og dedikation til sporten og til holdet, og fremmøde vægtes meget højt. Det forventes også, at udøverne holder sig i form ved siden af holdets faste træninger. Holdet har mange erfarne udøvere, der har været i klubben gennem en årrække. Derfor har holdet et unikt fællesskab, hvilket er med til at styrke udøvernes engagementet og ansvarsfølelsen overfor holdet. Dette hold er for øvede og meget øvede udøvere, og holdet deltager i ca. 3 konkurrencer årligt i både ind- og udland. På dette hold er det altid et mål at opnå en EM kvalifikation ved årets DM, som opnås, hvis holdet placerer sig i top 2.
Pris
725 kr.
Udsolgt

(120) Senior Cheerleading
Tid/Sted
Tirsdag 18:30-20:30 Viby Skole (Hverdage), Sportssal Søndag 16:30-19:00 Viby Skole (Weekend), Sportssal
Træner: Christina Gaarde / Mette Justesen / Tilde Ottosen Paulsen /
Betalingsplan
4 x årligt
Kort beskrivelse
Tigers Lush er klubbens Senior level 4 hold i aldersgruppen 15 år og op. Holdet er et konkurrencehold, som deltager til DM i Cheerleading, men holdet er åben for nye medlemmer hele sæsonen. Holdet træner 1-2 gange om ugen. Holdet er lige under vores elitehold, og det forventes derfor, at man i løbet af en sæsonen lærer at mestre eller allerede mestrer de basale øvelser og færdigheder indenfor cheerleading. Til træning er der fokus på, at udøverne udvikler sig, samtidig med at de har det sjovt med deres holdkammerater. Der forventes opbakning og seriøsitet, samt at udøverne møder op til træning hver uge. Holdet deltager i 2-3 konkurrencer om året, og holdet er for let øvede og øvede udøvere.
Pris
675 kr.
Tilmeld