Info
Peewee er for udøvere i aldersgruppen 8-12 år - født 2012-2008. Du kan læse mere om vores hold nedenfor.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(310) Peewee Cheerleading
Tid/Sted
Tirsdag 16:30-18:30 Viby Skole (Hverdage), Sportssal Søndag 12:00-14:00 Viby Skole (Weekend), Sportssal
Træner: Anne-Sofie Munkholm Høegh / Line Larsen /
Betalingsplan
4 x årligt
Kort beskrivelse
Tigers Spirit er klubbens Peewee level 3 hold i aldersgruppen 8-12 år. Holdet er et konkurrencehold, og holdet er derfor som udgangspunkt lukket, da holdet er sat fra sæsonstart. Holdet træner fast 2 gange om ugen samt ekstratræninger i løbet af sæsonen. Til træning er der fokus på, at have det sjovt med sine venner, men samtidig forventes der seriøsitet og dedikation fra udøvere og forældre. Disciplin og fremmøde vægtes højt. Det forventes, at man mestrer de basale øvelser og færdigheder indenfor cheerleading, inden man tager del i dette hold. Hold er for let øvede og øvede, og holdet deltager i 2-3 danske konkurrencer om året.
Pris
525 kr.
Udsolgt

(330) Peewee Cheerleading
Tid/Sted
Torsdag 16:30-18:00 Viby Skole (Hverdage), Sportssal
Træner: Dinah Lin Pedersen / Maria Lausdahl /
Betalingsplan
4 x årligt
Kort beskrivelse
Tigers Starlets er klubbens Peewee level 2 hold i aldersgruppen 8-12 år. Holdet er et opvisningshold, som deltager til DM i Cheerleading, men som har åbent for nye medlemmer hele sæsonen. Holdet træner 1 gang om ugen, og til træning er der fokus på at have det sjovt og få nye venskaber. Derudover er det målet at udfordre udøverne med basale cheerleading øvelser og færdigheder samt at lære dem kropsforståelse og kropskontrol for at styrke deres motorik. Holdet er for begyndere og let øvede.
Pris
325 kr.
Tilmeld

(320) Peewee Cheerleading
Tid/Sted
Torsdag 17:30-19:00 Viby Skole (Hverdage), Sportssal
Træner: Dinah Lin Pedersen / Maria Lausdahl /
Betalingsplan
4 x årligt
Kort beskrivelse
Tigers Charm er klubbens Peewee level 2 hold i aldersgruppen 8-12 år. Holdet er et opvisningshold, som deltager til DM i Cheerleading, men som har åbent for nye medlemmer hele sæsonen. Holdet træner 1 gang om ugen, og til træning er der fokus på at have det sjovt og få nye venskaber. Derudover er det målet at udfordre udøverne med basale cheerleading øvelser og færdigheder samt at lære dem kropsforståelse og kropskontrol for at styrke deres motorik. Holdet er for begyndere og let øvede.
Pris
325 kr.
Tilmeld