Info
Junior er for udøvere i aldersgruppen 12-16 år - født 2008-2004. Du kan læse mere om vores hold nedenfor.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(220) Junior Cheerleading
Tid/Sted
Mandag 17:00-19:00 Viby Skole (Hverdage), Sportssal Onsdag 17:00-19:00 Viby Skole (Hverdage), Sportssal
Træner: Claudia Larentis / Ea Aaboe Jørgensen /
Betalingsplan
4 x årligt
Kort beskrivelse
Tigers Flawless er klubbens Junior level 4 hold i aldersgruppen 12-16 år. Holdet er et konkurrencehold, som deltager til DM i Cheerleading og holdet er som udgangspunkt et lukket hold, da holdet er sat fra sæsonstart. Holdet træner 2 gang om ugen, og der er høje forventninger til fremmøde. Holdet er holdet lige under vores elitehold, og det forventes derfor, at man allerede mestrer de basale øvelser og færdigheder indenfor cheerleading, før man tager del i dette hold. Til træning er der fokus på, at udøverne udvikler sig, samtidig med at de har det sjovt med hinanden. Der forventes opbakning og seriøsitet fra udøvere og forældre. Holdet deltager i 2-3 konkurrencer om året med mulighed for en udenlandsk konkurrence. Holdet er for let øvede og øvede udøvere.
Pris
675 kr.
Tilmeld

(210) Junior Cheerleading
Tid/Sted
Tirsdag 18:30-20:30 Viby Skole (Hverdage), Sportssal Onsdag 17:00-19:00 Viby Skole (Hverdage), Sportssal Søndag 14:00-16:30 Viby Skole (Weekend), Sportssal
Træner: Christine Heine Møller / Anne-Sofie Munkholm Høegh /
Betalingsplan
4 x årligt
Kort beskrivelse
Tigers Fusion er klubbens Junior Elite hold (level 5) i aldersgruppen 12-16 år. Holdet er et konkurrencehold, og holdet er lukket, da holdet er sat fra sæsonstart. Holdet træner fast 2-3 gange om ugen samt ekstratræninger i løbet af sæsonen. Til træning er der fokus på højt niveau, gåpåmod og positiv indstilling til udfordringer. Derudover er fællesskabet vigtigt, fordi det er med til at skabe et fælles ansvar til træning og konkurrencer. Der forventes seriøsitet og høj dedikation til sporten og til holdet fra både udøvere og forældre. Vi bestræber os på altid at blive bedre og stærkere. Derfor er fremmøde på dette hold altafgørende. Det forventes derudover, at udøverne på holdet hjemmetræner og holder sig i form udenfor de faste træninger. Dette hold er for øvede og meget øvede udøvere, og holdet deltager i 3-4 konkurrencer årligt i både ind- og udland. På dette hold er det altid et mål at opnå en EM kvalifikation ved årets DM, som opnås, hvis holdet placerer sig i top 2.
Pris
725 kr.
Udsolgt

(230) Junior Cheerleading
Tid/Sted
Torsdag 18:30-20:30 Viby Skole (Hverdage), Sportssal
Træner: Naja Middelfart / Nadja Zenda Almind /
Betalingsplan
4 x årligt
Kort beskrivelse
Tigers Energy er klubbens Junior level 3 hold i aldersgruppen 12-16 år. Holdet er et konkurrencehold, som deltager til DM i Cheerleading, men som har åbent for nye medlemmer hele sæsonen. Holdet træner 1 gang om ugen, og til træning er der fokus på at have det sjovt og få nye venskaber. Derudover er det målet at udfordre udøverne med basale cheerleading-øvelser og færdigheder samt at lære dem kropsforståelse og kropskontrol for at styrke deres motorik. Dette hold er et hold lige under vores mere øvede hold, og derfor er fokus gennem sæsonen, at udøverne lærer at mestre de basale øvelser og færdigheder indenfor cheerleading. Holdet er for begyndere og let øvede udøvere.
Pris
425 kr.
Tilmeld